Cégünk 2005-ben alakult, abból a célból, hogy egyedi épületszobrászati termékekkel egy nyugaton már alkalmazott, de itthon még ismeretlen technológiával gyárthassunk díszítőelemeket, használati tárgyakat. Referenciáink között sok szórakozóhely vagy magánlakás és ház szerepel, ezek közül megemlíteném a Symbol étterem komplexumot Budapesten vagy a Mala Garden Design Hotelt****,Siófokon, amelynek az összes organikus díszítőelemét mi mintáztuk és gyártottuk. 

Most egy olyan új fejlesztésű polimer-beton termékünket mutatnám be, ami egyedülálló a piacon. Az anyag egy önthető finombeton, ami polimer diszperzióval van bekeverve. A termék nagy szilárdságú kopásálló és a fő különlegessége, hogy szinte megszólalásig hasonlít a márványra. Mivel egyedi, kézi készítésűek, így két egyforma termék nem készül egyik termékből sem.

Bármilyen színben önthető szaniter termékeinknél egy ellenálló bevonatot is kap a felület a könnyebb tisztán tarthatósága érdekében.Termékeink folyamatosan bővülnek majd, érdemes nyomon követni oldalunkat!