Nyelv
International
English language, informative prices are shown in euros
Magyarország
Magyar nyelvű oldal, az árak forintban vannak megjelenítve

Cégünk 2005-ben alakult, abból a célból, hogy egyedi épületszobrászati termékekkel egy nyugaton már alkalmazott, de itthon még ismeretlen technológiával gyárthassunk díszítőelemeket, használati tárgyakat. Referenciáink között sok szórakozóhely vagy magánlakás és ház szerepel, ezek közül megemlíteném a Symbol étterem komplexumot Budapesten vagy a Mala Garden Design Hotelt****,Siófokon, amelynek az összes organikus díszítőelemét mi mintáztuk és gyártottuk. 

Most egy olyan új fejlesztésű polimer-beton termékünket mutatnám be, ami egyedülálló a piacon. Az anyag egy önthető finombeton, ami polimer diszperzióval van bekeverve. A termék nagy szilárdságú kopásálló és a fő különlegessége, hogy szinte megszólalásig hasonlít a márványra. Mivel egyedi, kézi készítésűek, így két egyforma termék nem készül egyik termékből sem.

Bármilyen színben önthető szaniter termékeinknél egy ellenálló bevonatot is kap a felület a könnyebb tisztán tarthatósága érdekében.Termékeink folyamatosan bővülnek majd, érdemes nyomon követni oldalunkat!


    Welcome!

    We have detected, that you’re visiting us from outside of Hungary. Would you like to visit our international website?
    You can chage this settings at every time on the top of the page.