Szállítási és fizetési feltételek

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja, számlázás

Termékeinkről minden esetben névre szóló, ÁFA-s számlát állítunk ki.

A számla kiegyenlítésének módja lehet:

  • Utánvét:  Ilyenkor Ön a terméket kiszállító GLS  munkatársának adja át a vételárat.
  • Bankkártyás fizetés: A legtöbb Magyarországon használt kártyát elfogadjuk.
  • Átutalás
  • Készpénzes fizetés személyes átvételkor.

A megrendelt terméket utánvét esetén a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancia levelet, valamint az ÁSZF egy példányát (különös tekintettel az elállásra vonatkozó szabályokra)  a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!Házhozszállítás, információk

Webshopunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat teljesíti, Magyarország területén. Amennyiben Magyarországon kívülre szeretne szállítani, a szállítás díjáról kérjük előre tájékozódjon elérhetőségeinken! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak, elletve azt már előre kiegyenlítette! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Házhozszállítás díjszabása

Rendelésenként  

Minden leadott (40 000 Ft  termékösszeg alatti) megrendelés kiszállítási díja a csomag súlyától függ:  Ár/csomag

< 2 kg 1 068 Ft
< 3 kg 1 225 Ft
< 5 kg 1 298 Ft
< 10 kg 1 393 Ft
< 15 kg 1 514 Ft
< 20 kg 1 561 Ft
< 25 kg 1 681 Ft
< 30 kg 1 763 Ft
​< 40 kg 2 455 Ft          

40 000 Ft felett ingyenes kiszállítás

Bruttó 40 000 Ft megrendelt termékösszeg felett ingyenes kiszállítást biztosítunk, KIVÉVE AZON TERMÉKEKET, AHOL EZ KÜLÖN JELÖLÉSRE KERÜL. Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!